Naamlabels voor elk moment

Naamlabels voor elk moment

Als je kind voor het eerst naar het kinderdagverblijf gaat, is dat ontzettend spannend. Dat heb ik als jonge moeder aan den lijve ondervonden. Gelukkig hielp een goede voorbereiding mij om mijn zenuwen nog enigszins in bedwang te houden. Ik deel alvast een handige tip met je: maak naamlabels voor de kinderopvang! Hierdoor neem je namelijk al één grote zorg weg: je weet zeker dat de leidsters de spullen van jouw kind niet zullen verwarren met de spullen van een ander kindje.

Naamlabels zijn niet alleen handig voor de kinderopvang, maar ook voor allerlei andere momenten en gelegenheden. Denk aan het nieuwe schooljaar, vakantie of sporten. Hiervoor zijn de labels van smartphoto helemaal perfect. Waarom? Dat lees je in deze blog!

Naamlabels van smartphoto

De naamlabels van smartphoto zijn zo ideaal om verschillende redenen.

  1. De naamlabels zijn waterdicht, waardoor ze in de vaatwasser, magnetron en wasmachine kunnen. Heel handig!
  2. Je kunt de labels helemaal zo maken zoals jij dat wil. Met keuze uit heel veel leuke kleuren, lettertypes en symbooltjes zorg je ervoor dat de naamlabels matchen met de spulletjes van jouw kind.
  3. Heb je jouw naamstickers, kledingstempel of instrijklabels snel nodig? Bij smartphoto hebben je labels een snelle levering. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is de volgende werkdag al in huis. Hoe fijn is dat?

Maak jouw eigen naamlabels

Als je naamlabels gebruikt voor schoolspullen en kleding, wil je natuurlijk wel dat deze goed passen bij de stijl van jouw kind. In ons online fotoprogramma heb je veel vrijheid in het ontwerpen van je naamlabels. Door leuke icoontjes, je favoriete lettertype en allerlei vrolijke kleuren toe te voegen, maak je jouw labelset zoals je dat zelf wil. Je kunt kiezen of je alleen de naam of zowel de naam als adresgegevens van je kind op een label zet.

Uit welke labels kun je kiezen?

Je kunt kiezen uit diverse soorten naamlabels:

  1. NaamhangerDe naamhanger is ideaal om aan een rugzak of drinkfles te bevestigen. De hanger is gemaakt van stevig materiaal en maakt jouw spullen gemakkelijk herkenbaar.
  2. Kledingstempel Met een kledingstempel kun je op een eenvoudige manier kleding van je kind labelen. Je kunt met de stempel tot wel 900 afdrukken maken, die tot wel 30 wasbeurten zichtbaar blijven.
  3. Instrijklabels – Ook deze labels zijn om kleding te labelen. Instrijklabels gaan tot wel 200 wasbeurten mee. Je kunt ze aanbrengen door je strijkijzer op de hoogste stand te zetten en het label met de tekst naar boven op het kledingstuk te plaatsen. Vervolgens leg je het transferpapier (dit is inbegrepen) hier bovenop. Druk het strijkijzer daarna 5 tot 10 seconden stevig tegen het label en hef het strijkijzer daarna omhoog. Herhaal dit drie keer. Het label hoeft daarna alleen nog af te koelen.
  4. Naamstickers Naamstickers kun je gebruiken om op allerlei producten te plakken. Ideaal voor schoolspullen, zoals pennen, etuis, schriften en broodtrommels. De stickers zijn verkrijgbaar in diverse formaten en vormen.

Pakketten met naamlabels

Heb jij naamlabels nodig, maar weet je niet wat je allemaal precies nodig hebt en wat nou echt handig is om te hebben? Wij hebben de oplossing voor je: bestel een naamlabelpakket! We hebben diverse pakketten samengesteld voor verschillende gelegenheden. Hierdoor weet je altijd zeker dat je alles in huis hebt om de spullen van je kind te labelen. Kies bijvoorbeeld uit een kinderopvangpakket, schoolpakket of vakantiepakket. Houd je labels over? Die kun je bewaren in de meegeleverde doos voor een andere keer!

Deel jouw creaties met ons

Wij vinden het altijd leuk om creaties van onze klanten te zien! Heb jij naamlabels of een ander leuk fotoproduct gemaakt en wil je dat graag met ons delen? Dat kan via Instagram met de hashtag #mysmartphoto. Wie weet zie jij jouw foto dan wel terug op onze blog, op onze socials of in de nieuwsbrief.

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *