Leuke en originele kraamcadeau ideeën

Leuke en originele kraamcadeau ideeën

Kraamcadeau inspiratie nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres! Het kan soms best lastig zijn om een leuk kraamcadeau te verzinnen. Er is zoveel keuze en je wil iets geven wat niet alleen mooi is, maar waar de baby en/of de kersverse ouders ook écht iets aan hebben.

Door je kraamcadeau te personaliseren, bijvoorbeeld met een mooie foto of de naam van het kindje, maak je jouw geschenk uniek en laat je zien dat je er echt veel liefde en aandacht in hebt gestoken. In deze blog hebben we onze favoriete kraamcadeau ideeën verzameld. Lees dus snel verder en laat je inspireren!

Houten memorybox voor babyspulletjes

Wat een mooie herinnering voor later: een memorybox met ruimte voor allerlei babyspulletjes. Ouders kunnen de box vullen met het geboortepakje, de eerste schoentjes, het geboortekaartje en allerlei andere spullen die horen bij de zwangerschap en de eerste momenten samen met hun kindje. De memorybox is gemaakt van hout en je kunt de deksel personaliseren, bijvoorbeeld door de naam en geboortedatum van de baby er in te graveren. Handige tip: je de verdelers in de box kunnen verwijderd worden. Hierdoor kun je gemakkelijk meer ruimte in de box creëren.

Kraamcadeau voor mama: een mom bag

Op pad gaan met een baby is een hele onderneming! Er moet van alles mee: luiers, een verschoningsmat, eten en drinken, reservekleding en nog veel meer. Een mom bag of luiertas is dan ook een onmisbaar item voor elke moeder. In een mom bag is genoeg ruimte voor alle spulletjes en onze teddy variant is ook nog eens heel stijlvol. Je kunt de teddy tas personaliseren met een geborduurde naam of tekst.

Heeft de nieuwe mama al een luiertas? Dan is een toilettasje ook heel leuk om te geven. Hier kan ze haar eigen spullen in opbergen. De toilettas is gemaakt van een zachte velours stof en verkrijgbaar in blauw of roze.

Voorleesboekje met naam of foto

Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Je kan er dus niet vroeg genoeg mee beginnen! Een voorleesboekje is dan ook een fantastisch kraamcadeau. Bij ons kun je een voorleesboekje maken met voor- en achternaam of een voorleesboekje met voornaam en een foto. Je hebt keuze uit diverse thema’s en verhalen en de boekjes zijn heel gemakkelijk te maken.

Fotolijstje met voetafdruk

Fotolijstje met voetafdruk

Hoe leuk is dit fotolijstje? Er is niet alleen ruimte voor een leuke foto van de kleine, maar ook voor zijn of haar voetafdruk. Bij het fotolijstje wordt een stempelset geleverd, waarbij geen contact tussen de huid en het inkt nodig is. Dat maakt het aanbrengen van de voetafdruk 100% veilig.

Teddy rugzak met naam

Teddy rugzak met naam

Wil je graag een kraamcadeau geven waar de kleine nog jaren iets aan heeft? Dan is deze teddy rugzak een echte aanrader! De rugzak is verkrijgbaar in beige en bruin, heeft schattige berenoren en je kunt de naam van de baby in de tas laten borduren. Ideaal voor als hij of zij gaat logeren bij opa en oma, maar ook om mee te nemen naar de kinderopvang.

Een kraamcadeau voor de knoeiers: een slabbetje

Kraamcadeau: slabbetje

Een slabbetje is altijd al een praktisch en handig cadeau, maar dit slabbetje is extra speciaal. Je kunt de naam van de baby namelijk in het slabbetje laten borduren. Ook is het slabbetje verkrijgbaar in drie hippe kleuren en is het gemaakt van een fijne, zachte badstof. Dankzij het formaat van het slabbetje, worden de kleertjes van de baby goed beschermd. Ideaal voor bij die eerste hapjes.

Fleecedeken met naam

Wij zijn fan van deze mooie, zachte fleecedekens! Een perfect cadeau voor baby’s en kleine kinderen, omdat je de deken kan personaliseren met een naam en keuze hebt uit allerlei leuke en vrolijke designs. Onze fleecedekens zijn verkrijgbaar in drie maten en zijn gemaakt van superzacht, gerecycled materiaal. Een prachtig en uniek kraamcadeau!

Deel jouw kraamcadeau met ons!

Heb jij een leuk kraamcadeau gemaakt en wil je dat graag met ons delen? Dat kan via Instagram met de hashtag #mysmartphoto. Wij vinden het altijd leuk om jouw creatie te zien!

Linsey is content manager bij smartphoto en blogt graag. Na werktijd is ze vaak buiten te vinden met haar fotocamera, want fotografie is haar grote hobby! Haar foto's gebruikt ze daarna natuurlijk om mooie fotoproducten en cadeautjes te maken. Linsey geeft je tips en inspiratie om jouw foto's op een creatieve manier te gebruiken en de leukste cadeaus te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *